Slm günlük
Saat 2:12..Sabah kalktım biraz heycan vardı çünkü liseler arası basketbol turnuvaları başlıyodu ve 2.maç bizimdi üstümü felan giydim derken ferdi geldi servis gelmicek felan nse indim aşağı yaktım sigaramı dört yola doğru yawaş yawaş çıktık ferdiyle orda bizim dier elemanlar varmış orda bekledik biraz snra servis geldi oqula geldik biraz kantinde biraz sınıfda oturduk snra maça gitmek için servisi bekledik nse servisde geldi herşey hazırdı rakip Kırıkkale Lisesiyidi..
Gittimğimzde M.akif vs Atatürk Anadolu maçi vardı bekledik mecburen maçi izledik derken bizim maç sıramız geldi Kırıkkale Lisesi zorlu bi rakip di o yüzden yenmek çok zor olcaktı ama umduğum gibi olmadı ilk periyot 2-7 bitti derken 2.periyot 5 sayı farkla biz öne geçtik 3.peryiot beraberlik derkeb son periyot maçın skorunu belirledi 28-34 6 farkla yenildik..yenerdik yenmesinede çok fazla top kaybı (steps) yaptık bnde 8 tane foul atışını kaçırdm
...
Snra KAL KFL SDAL EML maçları vardı onları izleyim derken akşam olmş zaten eve gldim nası yorgunluksa yaseminle konuşrken pc başında uyumuşm xD şimdide tabi uyku yoq oturuoz öle...
29.Aralık Pazartesi.2008