Admin Admin
| Konu: Platonik aşka mektup Salı Ara. 30, 2008 7:26 pm | |
| Platonik Aşka Açık Mektup Siz bu mektubu okurken, ben çok yakınınızda olacağım...
Evet, bilindik mektuplara pek uymasa da hakikat bu, çok yakınızda. Çünkü sizden uzaklaşmayı istemiyorum. Size yakın olmak, tuhaf ibr haz veriyor bana. Tamam, size belki ne kadar aşık olduğumu ve sizi gördüğüm zaman duyduğum mutluluğu bilmiyorsunuz. Bilmenizi de zaten istemiyorum. Fakat bunu kendi içimde yaşamak bile bana ziyadesiyle yetiyor.
Hatırlar mısınız bir sabah karşılaşmıştık sizinle kapıda. Hafifçe gülümsemiştiniz hani yüzüme. O an 16 yıl geriye gidip çocuk oldum yeniden. Sizin bana gülümsediğiniz zaman hissettiğim şeyi, en son babamın o çok istediğim bisikleti bana aldığı zaman hissetmiştim. Evet evet, bu iki duygu birbirinin aynısıydı. İkisi de masum, çocukça ve içtendi. Açıkçası çocuklar gibi böylesine sevinebileceğime ben bile hiç ihtimal vermezdim ama oluyormuş işte...
Sonra ince bir tebessüm ettiniz bana, usulca. İşte o zaman tamam dedim, siz de benden hoşlandınız. Bu belki de aç tavuğun düşünce darı ambarı görmesi gibi bir şeydi ama ben bu düşü çok sevmiştim. Ne vardı şimdi kollarıma atılıp beni sevdiğinizi söyleseydiniz, ne vardı aslında bana aşık olduğunuzu haykırsanız...
Ama sonra "günaydın" dediniz sadece ve yanımdan geçip gittiniz. İşte o zaman öldürmek istedim, aşkı ve sevdayı var edip insanların yüreklerine salanı. Çünkü o kişi yüzünden o an ben, sizin aşkınızı kazanamamanın kederini yaşıyordum. Bu keder o kadar ağırdı ki, kolay kolay baş edileceğe de benzemiyordu o zamanlar. Mecbur içime attım, belki sizin de duyamayacağınız kadar kısık bir sesle "günaydın" dedim sesim titreyerek.
Siz bilmiyordunuz sonra sizi görmek için neler yaptığımı, her an, her saniye yeni beyaz yalanlar ve bahaneler uydurmaya çalışıyordum sizi bir defa daha görebilmek, konuşamasam da size bakabilmek için. Bu çünkü benim için pek çok şey demekti tek başına... Sizin için belki hiç bir şey ifade etmiyordum ben ama siz benim için hayattaki herşeyden bir parça bir şey ifade ediyordunuz.
Yüzünüze itiraf etmekten çekindiğim için beni anlayan tek şey olan bu satırlara itiraf etmeliyim; geçen gün o çayı üstüme bilerek dökmüştüm. Sırf sizden bir tek mendil alabilmek uğruna. Kim bilir, belki mendili verirken, üstüme çay döküldüğü için üzgün olduğunuzu söylerdiniz. Böylece sizin de benden hoşlandığınıza kendimi biraz daha inandırmak için bir fırsat doğardı...
Kimbilir, belki şimdi bu dizeleri okuyacaksınız ve "yazan iyi yazmış" diyeceksiniz. Ama bilemezsiniz ki bunu yazan kişi, size ithafen hemen yan tarafınızda yazıyor. Bundan asla haberiniz olmayacak.
Ya da bir gün elimi tutarsınız, ikimiz birlikte buruk bir tebessümle okuruz bu alıcısız mektubu.
Ne dersiniz? Olabilir mi? Sadi Saçak | |
|
ßushra Süper Moderatör
| Konu: Geri: Platonik aşka mektup Salı Ara. 30, 2008 7:49 pm | |
| cnm okudum beğendimm hihi | |
|
T-Mac Co-Administratör
| Konu: Geri: Platonik aşka mektup Perş. Ocak 01, 2009 10:52 pm | |
| | |
|